Cursus Wimperlifting | Lash Lifting Expert +start pakket!

Tijdens onze opleidingen vinden we persoonlijke aandacht belangrijk en gaan we zorgvuldig te werk. Onze cursussen zijn praktijkgericht met oog voor detail.
€ 249,00
Aantal
  

clubbeauty Cursus Wimperlifting | Lash Lifting Expert +start pakket!

De cursus wimperlifting is een verdiepende cursus voor visagistes en schoonheidsspecialistes die graag een extra dienst willen aanbieden in hun salon.

Omschrijving
Weinig onderhoud, geen (chemische) middelen, geen krultang: wimperlifting is ideaal voor elke vrouw die wel die intense oogopslag wil, maar tegelijkertijd niet veel tijd heeft om uren voor de spiegel te staan. Bovendien is wimperlifting voor veel mensen het ideale alternatief voor wimperextensions. Bij een wimperlifting wordt enkel gebruik gemaakt van siliconen pads. Met deze pads kun je de wimpers een perfecte krul geven die zo’n zes weken meegaat.
Inhoud cursus wimperlifting
Tijdens de cursus wimperlifting leer je werken met siliconen pads. Zonder dat er een krultang aan te pas komt, kun je met deze pads de bestaande wimpers volume en een perfecte krul meegeven. Je leert tijdens de cursus hoe je de juiste maat pad selecteert, hoe je ervoor zorgt dat je de krul vanaf de haarwortel inzet en welke adviezen je jouw klanten kunt meegeven. En uiteraard ga je vooral veel oefenen!
Voordelen cursus wimperlifting
Na het afronden van de cursus wimperlifting ben je klaar om jouw klantenkring nog verder uit te breiden. Vrouwen die kiezen voor natuurlijke alternatieven, vrouwen die liever wegblijven van extensions, vrouwen met allergieën … Met een volwaardig certificaat wimperlifiting op zak kun je hen allemaal bedienen! Tegelijkertijd sta je tijdens de cursus extra stil bij de verzorging van wimpers, contra-indicaties en nabehandeling. Zo kun je jouw klanten van deskundig advies voorzien en een complete behandeling aanbieden.

heb je vragen stuur ons dan een vrijblijvende mail. zie kopje contact!

Accessorize your purchase with these related items

Cursus wimperextensions one by one + startpakket
Cursus wimperextensions one by one + startpakket
€ 250,00
Brow styling en epileren met touw
Brow styling en epileren met touw
€ 249,00