FACELIFT PRO HIFU ( For face and body! )

 Direct result! Thanks to HIFU is an effective facelift without cutting  or botox. The botox effect! only safer! Voor meer informatie/ prijs kunt u een mailtje sturen naar  clubbeautyzm@gmail.com
Call for Price
Aantal
  

Beautysalon Center FACELIFT PRO HIFU ( For face and body! )

HIFU staat voor "High Intensified Focused Ultrasound" en wordt ook wel aangeduid met "Microfocused Ultrasound" (MU). De nieuwe HIFU technologie zorgt voor lifting en tightening van de huid in het gezicht en op het lichaam. Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en pijnloos mogelijk. Non-invasieve skin-tightening met HIFU is een goed alternatief voor chirurgische lifting van gezicht, nek en lichaam.

Bij de HIFU therapie worden op niet invasieve wijze, via gericht ultrageluid, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven.
Tijdens de HIFU sessie worden de collageen vezels in het onderhuids bindweefsel verhit. Door het opwarmen trekken de vezels weer strak en verdwijnen de huidverslappingen.

Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt. Na enkele maanden is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

 

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.

Verandering is, zonder hersteltijd, na slechts één behandeling van 20-40 minuten zichtbaar.

Werkt door tot 6 maanden na de behandeling. 
Technical specifications: hifu face and body one hand piece with 4 standard configured transducer (other are selective to buy)
 
 
1. Frequency: 4Mhz for all tips.
 
2. Fluence: 0.1-3.0 J/cm2
 
3. Spacing: 1.0 - 4.0 mm
 
4. Pulse length: 5mm-25 mm
 
5. Depth: 1.5mm, 3.0mm, 4.5mm, 13mm
 
Each tip is with 10,000 shots

German Device with With CE approval! And  one year guarantee.
Including training and certification 
 
Please feel free to contact me if you have any questions 

klik hier  


Product Documentation