Prolash + Eyelash Growth Enhancer II

NU met meer inhoud en goedkoper! Ontworpen om je wimpers langer en donkerder te maken Binnen 3-10 weken resultaat Gebruikt de eigenschappen van peptides, vitamines en plantenextracten
€ 20,00
Aantal
  

nasrinbeautysalon Prolash + Eyelash Growth Enhancer II

Hoe Prolash te gebruiken

  • Verwijder voor het aanbrengen alle make-up met een milde zeep of reinigingsmiddel
  • ’s Avonds aanbrengen door het borsteltje op de wortel van je wimpers te plaatsen. Vermijd de binnenkant van de ogen. Als je sneller resultaat wil zien kan je het ook in ‘s ochtends gebruiken.
  • Bij mogelijke irritatie de ogen spoelen met koud water en stoppen met het gebruik.

  • Prolash + Eyelash Growth Enhancer II is een krachtig wimperserum. Het is speciaal ontwikkeld om de groei van de wimpers te bevorderen. Prolash + is klinisch bewezen dat het veilig en effectief in gebruik is. Prolash + maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie met peptiden, vitaminen en plantenextracten. Prolash + verhoogt de wimperlengte en dichtheid voor prachtige lange weelderige wimpers. Er zijn meetbare resultaten voor langere, dikkere, vollere en donkerder wimpers binnen 2 tot 10 weken. Prolash+ kan ook worden toegepast op de wenkbrauwen.


    Ingrediënten:
    Enzyme "EPM", gedestilleerd water, wol bursa groeigenen, toumingzhsuan natrium, ethylamide MEA gehydrolyseerde keratine, propyleenglycol, sorbitol, collageen natrium, tarwekiemen, linoleenzuur, chitosan glycosaminoglycan, brandnetel extract, bittere oranje bloem olie, veertien acylerende, hydraterende, gewonnen natuurlijke cellulose A, vitamine E, vitamine C, panthenol, allantoïne, Yankees extract.