Oxygen Power Facial


De Oxygen Power Facial. 
Ontdek het Hollywood geheim hier bij Club Beauty! Sterren als Madonna, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Kim Kardashian, Lisa Kudrow en nog vele andere genieten al jaren van zuurstof behandelingen om hun huid op natuurlijke wijze jong te houden

Dit doet de Oxygen Power Facial voor uw huid ( in combinatie met microdermabrasie)

•Directe en langdurige lifting van de contouren
•Ontgifting en ontslakking/detox van de huid
•Het versterken van de spieren zodat deze minder rimpels aanmaken
•Zwellingen en vochtophopingen onder de ogen verminderen
•Verminderen van couperose en versteviging van de fijne haarvaatjes
•Stimulatie van collageen en elastine
•Extra inbrengen van pure zuurstof ter stimulatie van de celdeling
•Het verstevigen van het bindweefsel
•Stimulatie van de doorbloeding
•Verstevigen van een verslapte huid
•Rimpels verminderen
•Huidstructuur verjongen


Oxygentherapie is een combinatie van zuurstof en hoogwaardige serums. Voelt uw huid strak, vermoeid en droog?
Ziet ze er vochtarm, glansloos en dof uit?
Een Oxygentherapie is een unieke ervaring die een onmiddellijk resultaat geeft dat u kunt zien én voelen.
In slechts één behandeling van 30 minuten zal uw huid er jaren jonger uitzien en voelen!


Uw huid zal gevoed en gehydrateerd aanvoelen, de celvernieuwing en huidregeneratie gestimuleerd. Fijne lijntjes en onzuiverheden verdwijnen, uw huid voelt verjongd, stralend, gehydrateerd en fris.

Een Oxygentherapie gezichtsbehandeling is zacht, ontspannend en geschikt voor ieder huidtype. Het is de perfecte partner voor vele andere therapieën en versterkt het resultaat van behandelingen zoals een peeling, diamond-dermabrasie of een liftmassage. Het aanzien van veel huidaandoeningen zoals acné, rosacea, striae en littekens kan zichtbaar verbeterd worden.

De specialist vult het handvat van de oxygun met een rejuvinationserum op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in de huid en bekend staat als een perfect transportsysteem. Het serum stimuleert de regeneratie van cellen en een vernieuwde elasticiteit en collagaanproductie, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar zullen verminderen.


De machine brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en serum tot stand. De specialist sprayt deze doeltreffende combinatie over het gezicht van de cliënt.
De combinatie van sprayen en de mogelijkheid om de zuurstof diep in de huid te persen geeft het intense effect!
Hierdoor is het resultaat van een behandeling extra lang zichtbaar. De werkstoffen worden diep in de huid gebracht en de ingrediënten worden versneld opgenomen.


De resultaten

anti-aging-zuurstofbehandeling-mooie-huid-frisse-teintZuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.