Hot stone massageHot Stone Massage

Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang "Geest, Ziel en Lichaam zijn één".

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte naar is.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Wat doet een hotstone massage met je?

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hotstone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert. Tenslotte is de hot stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen.

Een hot stone massage is erg geschikt voor spier en zenuwpijnen, stress, burn outs, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, rug en nekklachten, algemene moeiheid en om heerlijk te ontspannen!