HIFU Facelift (zonder operatie )

Beautytrend 2018, vergeet botox: HIFU Facelift zonder operatie
Heeft u last van een slappere huid en wilt u daar iets aan doen?
Naarmate de huid ouder wordt verliest deze haar elasticiteit. Hierdoor gaat deze na verloop van tijd hangen. Voor de mensen die plastische chirurgie te ver vinden gaan is er nu de HIFU Facelift zonder operatie; Een niet-chirurgische methode voor het liften van de huid van gelaat en hals.
VOORDELEN
•Geeft een frisse, jeugdige uitstraling van decolette tot wenkbrauwen!
•Direct resultaat na 1 behandeling
•Langdurig resultaat
•Non-invasief
•Klinisch bewezen veilig en effectief
•Europees goedgekeurd CE voor non-invasieve dermatologisch sculpting & lifting

HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND (HIFU)

Bij deze behandeling wordt ultrageluid gebruikt om de huid weer strak te krijgen. HIFU maakt gebruik van het eigen herstellend vermogen van de huid. De huid gaat hierdoor nieuw huidondersteunende collageen aanmaken. De gebieden die behandeld kunnen worden zijn de wenkbrauwen, nek, neus mondplooi en onderkin.

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)  is een techniek  die gebruik maakt van Ultrasound om de huid gladder en strakker te maken in gezicht of probleemplekken op het lichaam
 De ultrasone geluidgolven zorgen  voor verstrakking van het weefsel  wat hierdoor gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken
Collageen heeft een liftend effect, waardoor de huid kan verstevigen en ‘verjongen’. 
Deze behandeling kan op meerdere plaatsen op het gezicht  en lichaam worden uitgevoerd.
Bij een lichaamsbehandeling worden vetcellen afgebroken , dus de contouren van de behandelde gebieden worden duidelijker
 

Eén behandeling is vaak voldoende om het resultaat te bereiken, alhoewel dit vaak afhankelijk is van leeftijd en uw eigen verwachtiging(en)
Het  resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden , de behandeling werkt zelfs tot 6 maanden door.

Eén behandeling is voldoende om het collageen te stimuleren. De resultaten van een strakkere huid ziet men na ongeveer 2 à 3 maanden, de verbetering kan zelfs tot 6 maanden na behandeling toenemen en houd langdurig aan.

 

Herhaling van de behandeling is mogelijk en leid tot nog betere resultaten. HIFU is net als allen andere behandeling een hulpmiddel en geen wondermiddel.

Voor de beste resultaat wordt er meer dan 1 sessie geadviseerd.

Wij hebben nu een mooie actie 3 sessies voor maar €1200,-

Zie ons Facebook of prijslijst voor meer acties.


Voor wie geschikt?
De HIFU Facelift is geschikt voor iedereen die een huid heeft die in ontspannen toestand er niet meer stevig uitziet en slap aanvoelt. Een verslapte kaaklijn en halscontour, maar ook laaghangende wenkbrauwen en hangende oogleden zijn de typische gebieden die uitstekend met HIFU behandeld kunnen worden.
Na de behandeling
Er zijn geen complicaties deze behandeling kan bij wijze van spreken tijdens de lunchpauze worden uitgevoerd. Direct na de behandeling kan de orde van de dag hervat worden. De huid kan direct na de behandeling soms wat roodheid vertonen maar dit trekt snel weer weg. De dagen erna kan de huid soms wat gevoelig zijn, dat is een goed teken want dan is de behandeling effectief geweest. Niet naar de sauna , zonnebank of heet douche. 
Na ongeveer 2 tot 3 maanden zal het optimale resultaat zichtbaar zijn.


Voor wie is de behandeling niet geschikt?

• Personen die reeds behandeld zijn met botox of fillers
• Tijdens de zwangerschap
• Stollingsstoornissen
• Immuunsysteem stoornissen
• Verminderde hart,lever of nierfuntie
• Allergieën
• Serieuze hartritmestoornissen


      Onze prijzen goedkoper dan elders!