Diverse beautycareOverige beauty behandelingenClub Beauty verzorgt naast het epileren met draad en verven/ henna brows ook uw harsbehandelingen een overzicht van de prijzen kunt u vinden op onze prijslijst.
 

Wanneer u een harsbehandeling wenst is het verstandig om 24 uur voor de harsbehandeling niet in de zon te liggen of van de zonnebank gebruik te maken. Vermijd gebruik van bodylotion of een andere crème.
Na het harsen behandelen wij uw huid met een kalmerende crème. Uw huid voelt weer heerlijk zacht aan! De eerste 24 uur na een harsbehandeling is het verstandig om uit de zon te blijven. Hiermee geeft u de huid kans op herstel en om te kalmeren. Hoe lang uw huid ' haarvrij ' blijft is lastig te zeggen. Dit hangt af van verschillende factoren zoals uw haargroeisnelheid en de temperatuur. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter. Gemiddeld blijven de haren 4 - 6 weken weg. Micro-needlingMicro-needling of ook wel Dermaroller behandelingen zijn nu heel erg populair. Vrijwel iedere acteur of popster heeft wel een kuur gedaan. Dit omdat ze in kuurverband geweldige resultaten laten zien met betrekking tot huidverbetering. En dit zonder dat de plastische chirurg eraan te pas komt.

 

Resultaten van de behandeling zijn gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, gladder maken van operatie of traumatische littekens.Wat is skin needling?

Micronaaldjes doorboren de epidermis en dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de producten zonder werking te verliezen op de gewenste plek in de huid terecht kunnen komen. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren.

 

De dermaroller maakt microscopische kanaaltjes in de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt hiermee bevorderd. De microneedling therapy brengt geen schade toe aan de huid. Integendeel; het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast.
     
Afhankelijk van de diepte waarin we werken moet er 1,2 of 6 weken tussen de verschillende behandelingen zitten zodat we de huid rustig aan zijn herstel kunnen laten werken.
Micro-needling of ook wel Dermaroller behandelingen 
Micro-needling of ook wel Dermaroller behandelingen